Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Γλυκιά σοκολάτα!



75 γραμμάρια κουβερτούρα
3/4 φλυτζάνι γάλα φρέσκο
1 κουταλιά της σούπας κοφτή άχνη ζάχαρη

Σε ένα μπρίκι λιώνετε τη σοκολάτα σιγά σιγά και αφού λιώσει προσθέτετε το γάλα με αργό ρυθμό (να προλαβαίνει να γίνει ένα με τη σοκολάτα) Προσοχή το γάλα να είναι λιγάκι ζεστό για να μην κάνει κόμπους η σοκολάτα. Ρίχνουμε και την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε ζεστό! 
Μπορείτε στη σοκολάτα να προσθέσετε και λίγη κανέλα! Είναι πολύ νόστιμο στη σοκολάτα... Και βέβαια όσοι θέλουν να προσθέσουν σιρόπι φράουλας στο τέλος είναι κι αυτός ένας καλός συνδυασμός! Μπορείτε επίσης, να χτυπήσετε λίγη κρέμα γάλακτος και να κάνετε σαντιγί να βάλετε στη σοκολάτα σας! Feel Free! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου