Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Πλεξούδες Στα Γρήγορα!



Όχι δεν θα φτιάξουμε τα μαλλιά μας!
Πλεξούδες είναι ζυμαρικά της Μίσκο αν δεν απατώμαι.... Αυτά στο μπεζ-κίτρινο σακούλι! Βεβαίως όποια άλλα ζυμαρικά σας βολεύουν είναι καλοδεχούμενα!


Περίπου 1κούπα ζυμαρικά (για μια καλή μερίδα) 
Φρέσκια ντοματούλα 
Κρεμμυδάκι και σκορδάκι λιγάκι (ανάλογα πόσο δυνατό το θέλετε)
μαϊντανός 
καρότο
άνηθο αν τον προτιμάτε
τυρί φέτα
μανιτάρια φρέσκα κατά προτίμηση
ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι 

  • Όπου "γουοκ" μπορείτε να βάλετε ένα κάπως βαθύ αντικολλητικό τηγάνι. Αν δεν έχετε λαχανικά να βάλετε, και σας βρίσκετε κύβος λαχανικών, μας κάνει! Απαραίτητο για τη σάλτσα είναι η ντομάτα (καλύτερα φρέσκια... αλλά και η συσκευασμένη αν σας βολεύει καλή είναι!)

Βράζουμε τα μακαρόνια σε νερό όπως πάντα! Τρίβουμε στην ψιλή μεριά του τρίφτη τη φρέσκια ντομάτα, το κρεμμύδι,το σκόρδο, και το καρότο. Κόβουμε 2 μεγάλα μανιτάρια σε ροδέλες και τα βάζουμε με λίγο πιπέρι να ψηθούν στο γουοκ.
Όταν ψηθούν (και αφού έχουν βράσει τα ζυμαρικά για να είναι έτοιμα) ρίχνουμε στο γουοκ τα αλεσμένα λαχανικά μαζί με λίγη φέτα, κάτι λιγότερο από μια κουταλιά της σούπας λάδι και αν θέλουμε λίγο αλάτι ακόμη.
Αφήνουμε 5-7 λεπτά να πάρουν μια βράση και ρίχνουμε τα μακαρόνια... Ανακατεύουμε πολύ καλά αφήνουμε 1-2 λεπτά και μετά σερβίρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου